Tyhjä
Categories

Yritys

Näsin Matkailuautot Oy on vuonna 2012 perustettu yritys. Yritys on perustettu alunperin matkailuautojen vuokrausta varten. Aloitimme kesällä 2012 kahdella asuntoautolla ja loppukesästä laajensimme toimintaamme tähän caravan-aiheisten tuotteiden verkkokauppaan. Yrityksellä ei ole varsinaista toimipistettä, tai noutomyymälää. 

Vuokrattavat asuntoautomme löydät osoitteesta nasinmatkailuautot.fi

Muista myös liittyä tykkääjäksi facebookissa ja saat aina uusimmat uutiset ja tarjoukset!
Olemme myös Google+ -palvelussa. Muista jättää palaute sivuillemme!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai asuntoauton vuokrauksesta soita numeroon 0400 297 919. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Syyskuussa 2016 Caravan Kivirappu Oy osti Näsin Matkailuautojen liiketoiminnan, ja jatkaa nyt tutuilla kuvioilla liiketoimintaa. Vuokrattavat autot ja vaunu siirtyi Nokialle samoin verkkokaupan varasto. Caravan Kivirapun yrittäjäpariskunta Pekka ja Katja Kiviaho ovat olleet karavaanareita  jo pitkään. Omien vaunujen ja matkailuautojen kanssa on kurvailtu ympäri Suomea. Vuosipaikallakin on oltu viettämässä aikaa, sekä myös yhdistystoiminnassakin ollaan oltu mukana. Joten ammattitaitoa ja "silmää" toisten karavaanareiden tarpeisiin löytyy jo monen vuoden takaa.

Terveisin

Pekka ja Katja