Uutiset

Syyskuu 2018

Olemme avanneet mahdollisuuden tulla noutamaan verkkokauppatilaukset suoraan varastoltamme Nokialta.

Varasto sijaitsee osoitteessa Pirkkalaistie 3 (Nokian portin kiinteistö, joka on vanha Nokian jalkinetehdas. Käynti takapuolelta, katso kartasta reitti)

Huom! Noudoista on aina sovittava etukäteen jotta tiedämme olla paikanpäällä antamassa tavaraa. Tilaukset voi myös maksaa pankkikortilla noudon yhteydessä.

Syyskuu 2016

Caravan Kivirappu Oy on ostanut Näsin Matkailuautot Oy:n liiketoiminnan
Caravan Kivirappu Oy on ostanut Näsin Matkailuautot Oy:n liiketoiminnan syyskuussa 2016.
Toiminta jatkuu matkailuajoneuvojen vuokrauksen sekä verkkokauppapalvelun parissa kuten ennenkin osoitteessa www.nasinmatkailuautot.fi, vaikka yrittäjät vaihtuvat.

Me, siis Pekka ja Katja Kiviaho olemme uusia yrittäjiä alalla, mutta karavaanareita olemme olleet jo vuodesta 2000 lähtien. Meiltä löytyy siis kokemusta ja näkemystä siitä, mitä karavaanarit tarvitsevat ja kaipaavat reissuillansa.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat.
Palvelemme teitä reippaalla asenteella!

Huhtikuu 2014

Asuntovaunu vuokrattavissa
Olemme lisänneet asuntovaunun vuokravalikoimaamme. Tarkempia kuvia ja tietoja vuokrattavasta matkailuvaunusta löydätte asuntovaunu-sivulta.

Syyskuu 2013

Keskustelupalsta avattu
Olemme avanneet keskustelupalstan verkkokauppamme sivuille. Keskustelupalstalla voi jakaa caravan-aiheisia vinkkejä ja kysellä tarkempia tietoja tuotteista. Toivomme, että keskustelupalstasta muodostuu kattava tietopankki caravan-aiheisille kysymyksille.

Tammikuu 2013

Hintojen päivitys
Olemme päivittäneet asuntoautojen vuokrahinnastoamme vuodelle 2013 johtuen mm. arvonlisäveron korotuksesta. Lisäksi hinnat eri viikoille on nyt merkitty selkeämmin ja porrasväliä on muutettu.

Lokakuu 2012

Talvihuolto
Talvi tulee ja nyt on autojen ja vaunujen talvihuollon aika! Kesällä rikkoutuneisiin osiin saat varaosat kätevästi kaupastamme. Talvipeitteet ja lisälämmittimet on myös hyvä hommata nyt, mikäli aikoo talven aikana retkeillä.

Mikäli et tarvitsemaasi osaa kaupastamme löytänyt, voit kysyä tarjousta suoraan palautelomakkeella yhteystieto-sivulta

Syyskuu 2012

Messuarvonta
Facebookissa olleen kisan voittajaksi arvottiin messujen aloituspäivänä Anu Kivioja. Lisäksi messuilla 100e lahjakortin arvontaan osallistuneista lahjakortin itsellensä voitti Unto Kärkinen Pornaisista.

Caravan-messut
Olemme mukana caravan2012-messuilla Lahdessa 14.-16.9.2012

Elokuu 2012

Verkkokauppa
Olemme avanneet caravan-aiheisen verkkokaupan osoitteessa nasinmatkailuautot.fi/kauppa. Valikoimassa asuntoautojen ja -vaunujen varaosia sekä muita reissussa tarvittavia tarvikkeita. Valikoimamme kasvaa kokoajan ja ehdotuksiakin uusista tuotteista otetaan ilolla vastaan!

Toukokuu 2012

Uusi auto
Olemme hankkineet toiseksi asuntoautoksi vuokrauskäyttöön Ford Transit-merkkisen auton kuudelle hengelle. Asuntoautojen vuokraushinnat hinnasto-sivulla.

Huhtikuu 2012

Näsin Matkailuautot aloittaa asuntoautojen vuokrauksen!
Näsin Matkailuautot Oy on hankkinut Fiat Ducato -merkkisen asuntoauton vuokrauskäyttöön. Asuntoauton hinnasto on nähtävillä hinnasto-sivulla.
Tykkää meistä facebookissa ja saat tuoreimmat uutiset ja tarjoukset heti seinällesi!